La Tecuci va începe construcția celui mai mare zgârie nori din chirpici, înalt de două etaje

Investiția, care se ridică la aproape 100 de euro, aparține unui om de afaceri din zonă, care dorește să-și extindă afacerile în domeniul producției și comercializării de pepeni. Acesta susține că vrea să construiască o clădire de birouri care să fie ecologică și, totodată, ieftină.

„În total vom da în folosință 88 de metri pătrați de spații office, open space, cu toate dotările moderne, respectiv, hidrofor, două bude în fundul curții construite din materiale reciclate precum și locuri de parcare pentru căruțe și/sau BMW”, a declarat omul de afaceri tecucean.

Construcția urmează să impulsioneze economic municipiul de la poalele Moldovei, autoritățile locale spunând că așteaptă o creștere a veniturilor la bugetul local cu cel puțin 30-35 de lei și un pachet de țigări. „Avantajele construcțiilor din chirpici e că ele pot fi demolate ușor, cu un băț sau un jet de pipi, dacă se dorește construcția unui bloc și mai mare în loc, unul de patru etaje”, a declarat primarul localității.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Eftimie
30 august 2018 13:08

Alte articole

Vezi mai mult