La Vaslui a fost lansat violul electronic, care îi va ajuta pe bărbaţi să se lase de viol

Cercetătorii vasluieni au inventat un dispozitiv revoluţionar, menit să-i ajute pe bărbaţii care au căzut în patima violului, dar le lipseşte voinţa să se lase. Descoperirea, denumită simplu viol electronic, este o alternativă la violul clasic, ieftină şi fără risc de dosar penal. “Majoritatea vasluienilor se apucă de viol la vârste fragede, iar apoi se trezesc dependenţi. Violul electronic este o alternativă sănătoasă, pentru că riscul de a contacta boli venerice este aproape inexistent”, a declarat Ghiocel Asimionesei, un cercetător vasluian.

Acesta a explicat cum funcţionează noul aparat. “Este ca o păpuşă gonflabilă, care, cu ajutorul unui dispozitiv electronic, se zbate atunci când încerci să întreţii relaţii sexuale cu ea. Este şi foarte practică, poate fi dezumflată şi luată în buzunar, pentru momentele în care simţi nevoia să violezi şi eşti înconjurat de femei. Te retragi frumos într-un loc ferit, o umfli, porneşti dispozitivul şi îţi faci treaba”, spune cercetătorul.

Violul electronic se bucură deja de succes, statisticile arătând că, la fiecare cinci vasluieni, cinci sunt dependenţi de viol. “Am descoperit violul la patru ani, când am violat educatoarea. Vreau să mă las, dar tentaţiile sunt prea mari, mai ales la reuniunile de familie. Am mai încercat şi alte metode, dar violul electronic e singurul care m-a ajutat cu adevărat. Abia mai violez, şi atunci rar, o dată la două-trei zile”, spune acelaşi Ghiocel Asimionesei, la rândul lui dependent de viol.

Autor: Luchian Abel

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 august 2013 07:08

Alte articole

Vezi mai mult