La WC-ul de 400.000 euro din Piteşti, un tras de apă costă 5.000 de euro

Lux la Pitești, unde a fost inaugurat un WC de 400.000 de euro, destinat piteștenilor care își permit să-și facă nevoile la standardele unui dictator sudamerican. Un tras de apă pornește de la 5.000 euro, însă poate ajunge chiar și la 100.000 euro, în funcție de opțiunile clientului, care are la dispoziție o paletă vastă de săpunuri, hârtie igienică, sau odorizant.

”Clientul poate alege din meniu. În loc de apă, în bazinul WC-ului putem pune șampanie, sau Macallan de 18 ani Double Cask. Pentru cei care vor lux, dar nu vor nici să arunce cu banii, se pot combina câte doi sau trei la un pipi cu numărul doi și trag apa o singură dată”, explică Aurel G, somelierul WC-ului din Pitești.

Clienții potențiali ai WC-ului sunt așteptați cu mai multe role de hârtie igienică pe o tavă de argint masiv, personalul poartă mănuși de catifea, iar liftul are doi liftieri, în caz că unul din ei pățește ceva. WC-ul a costat puțin mai mult decât un bloc de locuințe, pentru că în bazine sunt pești koi rari, care trebuie înlocuiți după fiecare tras de apă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 martie 2021 13:03
Citește mai mult despre: Pitești WC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult