Lângă România TV sunt zeci de firme de pompe funebre! ”E Paula Iacob invitată, tre’ să fim pe fază”

De când Paula Iacob e invitată aproape zilnic în studioul România TV, lângă sediul televiziunii lui Sebastian Ghiță au apărut zeci de firme de pompe funebre. Patronii spun că nu vor să rateze un client așa important, de pe urma căruia ar putea obține profituri consistente.

Totuși, până acum nu au avut succes. ”De fiecare dată când se deschide un geam în sediul România TV și Paula Iacob este invitată, vine spre noi un damf de morgă. Ne facem speranțe, dar degeaba. Imediat, Paula Iacob apare în geam și râde perfid spre noi. Se ține de glume, ce mai!”, povestește patronul unei firme de pompe funebre.

Sătui să tot aștepte, unii patroni se gândesc deja să își mute sediul. Cel mai atractiv loc pare, în opinia lor, spațiul din preajma vilei lui Ion Iliescu. ”Ar cam fi timpul și pentru el, sau cel puțin ar trebui să fie așa”, spune un antreprenor din domeniu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 mai 2014 14:05

Alte articole

Vezi mai mult