„Laptele și cornul” ajunge și la studenți: vor primi doi mici și o bere

În sfârşit, cineva se gândeşte să prevină abandonul şcolar şi în rândul studenţilor! Un program pilot, similar programului „Laptele şi cornul”, va fi lansat toamna aceasta în 4 universităţi din ţară.

Prin programul „Doi mici şi o bere”, studenţii vor primi zilnic doi mici şi o bere, ca să fie mai puţin dependenţi de zacusca de acasă şi de joburile mizere de interni semi-plătiţi la un call-center din Popeşti Leordeni.

„Sunt încântat de programul Doi mici şi o bere, deşi recunosc că speram să fie la derută titlul şi să primesc de fapt trei mici şi două beri”, spune Ornald Marcu, student în anul 2 la Matematică.

„Sper să nu fie schema aia clasică, când face statul licitaţie publică pentru mici şi 10 ani mai târziu afli de pe RISE Project că fiecare mic a costat cât jumătate de carcasă de porc”, declară Geanina Ţurlău, studentă în anul 8 la Teologie.

E al doilea astfel de program pe care Ministerul Educaţiei îl testează, după ce iniţiativa „Doi cenţi, zece cenţi, ajutor pentru studenţi” a fost anulată pe motiv de versuri obscene, precizează reprezentanţii Guvernului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
12 mai 2022 08:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult