Dacă tot stă degeaba, nefiind folosit pentru cine ştie ce experimente, impresionantul laser de la Măgurele devine o sursă de venit pentru fizicienii români! Mai exact, el va fi închiriat pe perioada verii unui club din Mamaia, unde va asigura în fiecare noapte un spectacol de lumini pe cinste.

Club_Lasers_Series_3_Pro-800x800__47293.1562899423.jpg

"Clubul Playa Baluba din Mamaia, probabil cel mai cunoscut pol al distracţiei din estul Europei, se bucură să găzduiască în această vară laserul de la Măgurele, stroboscopul de la Medgidia, maşinăria de fum de la Tecuci şi numeroase alte realizări ale ştiinţei contemporane. Împreună, toate acestea alcătuiesc o veritabilă simfonie de lumini şi efecte, numai bune să tragi nişte cox şi să arunci cu banii", a precizat patronul clubului, Marcian Grigorescu.

"Mare brânză. S-au luat şi ei după clubul ăla din Ibiza care a împrumutat anul trecut acceleratorul de particule din Elveţia să amestece cocteiluri în el", bombăne Ovidiu Eusebiu, afacerist din Mamaia.

Pe lângă chiria pentru instalaţia laser, fizicienii de la Măgurele vor beneficia toată vara de intrare gratuită în club, o plimbare cu limuzina, una cu vaporaşul şi vouchere de 500 de lei pentru alcool şi droguri, adaugă conducerea Playa Baluba.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 26.06.2020 17:30 Social

National Cinematografic