Laserul de la Măgurele, închiriat pe timpul verii de un club din Mamaia

Dacă tot stă degeaba, nefiind folosit pentru cine ştie ce experimente, impresionantul laser de la Măgurele devine o sursă de venit pentru fizicienii români! Mai exact, el va fi închiriat pe perioada verii unui club din Mamaia, unde va asigura în fiecare noapte un spectacol de lumini pe cinste.

„Clubul Playa Baluba din Mamaia, probabil cel mai cunoscut pol al distracţiei din estul Europei, se bucură să găzduiască în această vară laserul de la Măgurele, stroboscopul de la Medgidia, maşinăria de fum de la Tecuci şi numeroase alte realizări ale ştiinţei contemporane. Împreună, toate acestea alcătuiesc o veritabilă simfonie de lumini şi efecte, numai bune să tragi nişte cox şi să arunci cu banii”, a precizat patronul clubului, Marcian Grigorescu.

„Mare brânză. S-au luat şi ei după clubul ăla din Ibiza care a împrumutat anul trecut acceleratorul de particule din Elveţia să amestece cocteiluri în el”, bombăne Ovidiu Eusebiu, afacerist din Mamaia.

Pe lângă chiria pentru instalaţia laser, fizicienii de la Măgurele vor beneficia toată vara de intrare gratuită în club, o plimbare cu limuzina, una cu vaporaşul şi vouchere de 500 de lei pentru alcool şi droguri, adaugă conducerea Playa Baluba.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
26 iunie 2020 15:30
Citește mai mult despre: laser

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult