Weekendul cu referendumul a însemnat pentru mulţi români o trezire bruscă la realitate, dar şi o deziluzie îngrozitoare. E vorba de românii normali, fireşti, care s-au dus să-şi cumpere o bere de la chioşcul de care aparţin, numai că li s-a spus că din cauza mizeriei numită referendum vânzarea băuturilor alcoolice este interzisă.nuvindemalcool_referendum.jpg

“O lege complet nedreaptă şi iraţională. M-am trezit cu afişul acea bolnav, cu interzicerea comercializării. Le-am zis să-mi dea gratis, că gratis nu e comercializare, dar m-au dat afară din magazin, bigoţii dracului. Pe la 8 seara deja tremuram. De nervi, desigur. M-am dus la 9 seara, când s-a terminat votul, dar închiseseră chioşcul. E neconstituţional!”, spune un român beţiv natural.

“Vreţi un referendum util, relevant pentru societate? Faceţi unul pentru abrogarea acestei legi cretine. Ce treabă am eu cu votarea? Eu vreau berica mea! A fost cu atât mai grav cu cât a fost şi Liverpool-Manchester City, a trebuit să mă uit pe uscat la prima repriză, până a venit un vecin cu nişte ţuică făcută la ţară”, declară Marian din Berceni.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 08.10.2018 12:24 Social

National Cinematografic