Lecţia învăţată de români după referendum: să ai rezerve de bere, să nu te trezeşti că nu-ţi vinde la chioşc

Weekendul cu referendumul a însemnat pentru mulţi români o trezire bruscă la realitate, dar şi o deziluzie îngrozitoare. E vorba de românii normali, fireşti, care s-au dus să-şi cumpere o bere de la chioşcul de care aparţin, numai că li s-a spus că din cauza mizeriei numită referendum vânzarea băuturilor alcoolice este interzisă.

“O lege complet nedreaptă şi iraţională. M-am trezit cu afişul acea bolnav, cu interzicerea comercializării. Le-am zis să-mi dea gratis, că gratis nu e comercializare, dar m-au dat afară din magazin, bigoţii dracului. Pe la 8 seara deja tremuram. De nervi, desigur. M-am dus la 9 seara, când s-a terminat votul, dar închiseseră chioşcul. E neconstituţional!”, spune un român beţiv natural.

“Vreţi un referendum util, relevant pentru societate? Faceţi unul pentru abrogarea acestei legi cretine. Ce treabă am eu cu votarea? Eu vreau berica mea! A fost cu atât mai grav cu cât a fost şi Liverpool-Manchester City, a trebuit să mă uit pe uscat la prima repriză, până a venit un vecin cu nişte ţuică făcută la ţară”, declară Marian din Berceni.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
8 octombrie 2018 13:24
Citește mai mult despre: bere lege referendum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult