Ai luat bani de la cămătari, dar nu prea îți mai convin dobânzile? Îți bat la ușă persoane străine, dar nu cu degetul, ci cu ranga? Dacă te-a mâncat în cur și ți-a trebuit plasmă de 2 metri! Dar acum există o soluție onorabilă. Poți scăpa de datoriile la cămătari cu demnitate, dându-le un rinichi din proprie inițiativă, potrivit noii legi a dării în plată a cămătarilor.camatar_rinichi_lege.jpg

Spre deosebire de Stat, unde legile intră în vigoare greu, legea dării în plată adoptată de cămătari are deja norme de aplicare. Dintre acestea reținem câteva aspecte esențiale. Tot ce trebuie să faci e să-ți suni cămătarul și să-i spui că nu mai vrei să plătești datoria. De acolo, lucrurile se pun în mișcare de la sine. Cu cămătarii nu e deloc ca la bancă. Nu trebuie să mai vii tu să negociezi. Te caută ei până te găsesc. Evită infecțiile, rinichiul trebuie să fie cât mai sănătos, altfel cămătarii pot aplica legea dării în plată versiunea de stat și îți vor lua și casa.

E recomandat să ai mereu la tine un cearceaf curat, un bisturiu steril, ca să nu te taie ei cu ciobul, și să-ți pregătești din timp două pungi cu sânge de transfuzie. Nu alerga și mai ales nu te zbate, ca să nu rămâi cu cicatrice inestetice.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 07.03.2016 12:27 Social

National Cinematografic