I-a lovit unde îi doare! Legea anti-fumat a fost retrimisă la Parlament, dar în loc să se relaxeze regimul fumatului, pedepsele s-au mărit. În prezent, pentru fumat în locuri publice nu se mai dă amendă, dar trebuie să dai BAC-ul din nou.bacalaureat_fumatori_prinsi.jpg

Aparent, nu mai trebuie să dai bani pentru această contravenţie, dar de fapt, dacă stai să calculezi cât te costă meditaţiile, s-ar putea să ieşi mai ieftin cu amenda. Partea bună e că poţi să dai BAC-ul la aceleaşi materii şi din aceeaşi programă. Problemele majore apar însă la corporatiştii care au dat BAC-ul la sport prin anii ‘90 şi acum au 150 de kilograme, ei fiind nevoiţi să dea acum la matematică.

Amendamentul ar putea totuşi să nu treacă de PArlament, pentru că se pare că încalcă drepturile omului. Există fumători care nu au dat niciodată BAC-ul şi ei nu pot fi obligaţi să îl dea, Bacalaureatul românesc este o formă de tortură.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 28.09.2016 15:50 Social

National Cinematografic