Lovitură dură dată celei mai mari comunități de homosexuali furibunzi din România. Legea parteneriatului civil, care prevedea drepturi pentru persoanele de același sex care stau împreună, nu a trecut de votul parlamentului. Din acest motiv mânăstirile, cele mai mari rezerve de homosexuali din țară, vor fi desființate, pentru că funcționează în afara legii. 

calugari-manastire.jpg

„Dacă vor să mai stea în mânăstire, călugării vor trebui să stea în chilie cu o persoană de sex opus, adică o spurcată de femeie”, a declarat juristul teolog Onufrie Râuleț. „Dacă nu acceptă o femeie în chilie, atunci vor trebui să stea la o distanță de minim 5 kilometri unul de altul, ca să nu fie tentați”. 

Specialiștii în teologie spun că mânăstirile prezintă focare de homosexualitate care sunt o bombă cu ceas. „În orice moment un preot sau un călugăr poate scăpa nesupravegheat din mânăstire și împrăștia homosexualitatea în toate localitățile înconjurătoare. Orice român care nu este vaccinat și sfințit ar putea deveni homosexual”, avertizează Onufrie Râuleț.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 25.10.2016 15:59 Social

National Cinematografic