Legea toleranţei. Dacă sunt 5 grade peste media normală, femeile trebuie să renunţe la sutien

E poate primul an în care România se pregătește serios pentru caniculă. În sfârșit autoritățile nu au mai fost luate prin surprindere și au dat o lege care prevede că dacă disconfortul termic trece de o anumită limită, respectiv 5 grade peste medie, atunci trebuie compensat cu un confort vizual, mai precis femeile trebuie să renunțe la sutien.

”Așa cum este recomandat ca pe căldurile cele mai mari să bei un ceai fierbinte, specialiștii au constatat că dacă vezi pe stradă o femeie fără sutien treci printr-o înfierbântare scurtă dar viguroasă, urmată de un val de transpirație, care te răcorește”, explică savantul Decebal Popescu, expert în confort vizual.

Legea toleranței e foarte avansată și poate fi aplicată de orice cetățean, care poate amenda trecătoarele cu sutien. Se recomandă totuși să aveți un termometru omologat, ca să nu apară discuții inutile, dar și o cască de protecție, pentru că e foarte probabil ca unele femei mai recalcitrante să vrea să încalce legea și să vă dea cu poșeta în cap când le luați la întrebări.

Evident, legea nu se aplică femeilor cu capacități modeste de răcorire, care oricum nu poartă sutien și de altfel sunt și greu de remarcat pe stradă.

Scris de Ionut
17 iunie 2016 07:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult