Adoptarea legilor anti-justiție a devenit inevitabilă, este un lucru evident pentru tot mai mulți români. Întrucât nu există mijloace legale pentru eliminarea ciumei roșii numită PSD, românii raționali au început deja să-și ia biletele dus de avion spre străinătate.plecari_avion_tarom.jpg

Pentru că sunt puține linii aeriene în țară, din cauza hoției PSD și sărăciei generalizate, mulți români sunt nevoiți să ia curse Tarom, ceea ce a dus la o avalanșă de comenzi la această companie-căpușă, încât Tarom e acum pe plus. ”Asta e, am suportat atâta comunism în țara asta, că pot să suport încă 2 ore scârbele alea de la Tarom, până ajung la rude în Austria”, spune Decebal Popescu, care a emigrat azi.

”E bizar, până ieri aveam pierderi de sute de milioane de euro anual, pentru că furăm. Dar de când se îmbulzesc românii să plece din țară masiv, iar suntem pe profit. Trebuie să furăm mult mai mult în perioada asta, ca să băgăm compania în faliment, cum ne dorim”, explică directorul Tarom.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 12.12.2017 09:54 Social

National Cinematografic