Legitimaţia de student nu mai e obligatorie! E suficient să arăţi un borcan de zacuscă

Gata cu birocrația și hârțogăria! România intră în mileniul logicii, renunțând la legitimația de elev, care poate fi înlocuită cu un borcan de zacuscă. Pe borcan vor fi trecute numele, profilul, seria, universitatea, numărul de beții în cămin, de beții în cârciumi, de gagici agățate în Vamă, dar și alte date mai puțin esențiale, precum grupa de sânge.

Şi notele trebuie trecute tot pe borcan! Profesorul îţi scrie notele, iar la final de semestru studentul tot trebuie să trimită acasă borcanul gol, ocazie cu care părinții văd ce-a făcut ”lepra lor puturoasă de copil”, cum e numit studentul în familie. Dacă nu sunt bune notele, nici borcanul nu se umple complet când se întoarce, aşa că dacă nu învaţă, studentul va face foamea.

Sistemul cu borcan va fi util şi pentru biletele de tren, pentru că dacă studentul e la gară înseamnă că ori vine de acasă şi are borcanul plin, ori se duce acasă şi are borcanul gol, ori se duce la mare şi are borcanul la el ca să cerşească bere pe plajă. Concluzia e că studentul are mereu borcanul la el, pe când legitimaţia şi-o uită întotdeauna.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
19 iunie 2015 18:31
Citește mai mult despre: cfr legitimatie student zacusca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult