Leii de la Zoo Vâlcea au mâncat preotul care intrase să sfințească cușca

Incident bizar la Zoo Râmnicu-Vâlcea, unde un preot a fost sfâșiat și devorat de lei, după ce a pătruns în cușca acestora, ca s-o sfințească. Se pare că preotul a fost inspirat de profetul Daniel, care a supraviețuit unui incident similar. Din păcate, însă, pentru popa vâlcean a fost ultima sfințire.

În acest moment nu se știe dacă leii au fost cumva înfuriați din cauză că preotul ar fi pretins o taxă prea mare pentru sfințirea cuștii, sau poate vreun leu avea pe Dracul în el și a reacționat violent în clipa în care a simțit arsura de la agheasma cu care preotul stropea pereții.

Martorii spun că înainte să intre la lei, preotul a sfințit cușca maimuțelor, care au fost cuminți, i-au dat câte 20 de euro de căciulă și au pupat liniștite crucea și icoana, făcându-și cruce atât cu mâinile, cât și cu picioarele, pentru că au fost dotate de Dumnezeu cu degete opozabile la toate membrele.

Se analizează și posibilitatea ca leii, fiind din Africa, să aibă altă religie și să fie vorba de un incident de ură religioasă. O altă pistă luată în calcul este că leii ar fi supuși Patriarhiei de la Constantinopol, ca niște schismatici și eretici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 februarie 2024 11:18
Citește mai mult despre: lei preot Vâlcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult