Leon Dănăilă, adevăratul vinovat pentru dezastrul de la alegeri. A făcut atâtea lobotomii, că PSD e la 45%

Discuţie tensionată la Partidul Naţional Liberal. Profesorul Dănăilă a fost sancţionat dur şi riscă să fie exclus din partid pentru că a contribuit la situaţia dezastruoasă de la alegeri. Se pare că Leon Dănăilă ar fi făcut mult mai multe lobotomii decât ne imaginam. Spre 3 milioane, pentru că doar asta ar explica numărul enorm de oameni fără creier, care au pus ştampila pe PSD.

“Există suspiciuni că domnul profesor Dănăilă ar fi extras complet creierul unui număr foarte mare de cetăţeni români, pentru că altfel cum să fie posibil ca ALDE să aibă atâtea voturi? De unde atâţia dobitoci fără minte, care au crezut că Tăriceanu şi clica lui de infractori de la ALDE ar merita să intre în Parlament?”, a întrebat Decebal Popescu, analist politic.

Analiştii spun că din păcate, situaţia ca un liberal să susţină direct sau indirect PSD-ul nu e o premieră în ţara noastră: „Să nu uităm USL-ul, alianţa PSD-PNL, făcută foarte pe faţă, ca să fure împreună”, a mai spus Decebal Popescu. E trist că un geniu ca Dănăilă a ajuns să avantajeze corupţia, atât prin lobotomiile făcute, cât şi prin girarea unui partid care refuză să se reformeze şi să dea afară nulităţile.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
14 decembrie 2016 13:08
Citește mai mult despre: creier Leon Dănăilă lobotomie PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult