Leul, tot mai slab în raport cu euro! Patriarhul nu ştie dacă să se bucure sau nu: „Oare de care am mai mulţi?”

Măsurile de succes anunțate și cele puse în aplicare de Guvernul Grindeanu au dus cursul leu-euro la un maxim istoric ceea ce înseamnă că anul acesta cei mai mulți dintre noi vom fi și mai săraci. Nu este însă și cazul patriarhului Daniel, CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, omul care deține cea mai mare masă monetară nefiscalizată din țară.

„De dimineață, în timp ce cu pioșenie mă rugam la domnul Dumnezeu să-mi dea mai mulți bani, m-a lovit un gând. Oare cursul ăsta leu-euro mă avantajează sau nu? Că nu mai știu exact de care am mai mulți”, a spus Patriahul Daniel. Acesta a verificat și vistieria patriarhiei, unde are 50.000 de ciubăre de euro și 40.000 de cufere de lei dar nu a reușit să afle suma exactă.

„Asta e mafia noastră de români oropsiți, în mafiile occidentale sunt caiete, știi exact câți bani ai. Of, păcatele mele, nu-mi rămâne decât să mă rog în continuare la Cel de Sus să-mi dea și mai mulți euro, să fiu sigur. Iar dacă cel de sus nu dă, poate săracii ăștia care se milogesc la poarta bisericii, să dea și ei o fugă până la casa de schimb valutar să pună euro în cutia milei. Doamne-ajută”, a meditat Daniel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 martie 2017 09:03

Alte articole

Vezi mai mult