Li s-a făcut milă de noi! Trei refugiați sirieni au decis să invadeze și România

Cine spune că refugiații nu au inimă, nu știe ce vorbește! Deși au trecut printr-un război năucitor, și prin multe traume, tot au găsit un loc în sufletul lor și pentru românii care se plâng de frica refugiaților. Pentru a mai spăla rușinea conaționalilor lor care au declarat că mai bine mor de foame decât să vină în România, trei sirieni au decis să se refugieze și în țara noastră.

„Citeam știrile și opiniile din presa românească, în care se dojeneau între ei că nu sunt mai buni și că nu ne acceptă la ei în țară, deși pe noi ne doare în fund de asta, și ne-am gândit: hai bă, pentru numele lui Allah, hai să emigrăm și la ăștia, că ți se rupe inima de ei. Știm că e mai sărăcie ca la noi, dar poate îi ajutăm cu una cu alta”, a declarat Ahmed Abdul Simbad, unul din refugiații sirieni care a decis să invadez România.

Odată ajunși în România, refugiații doresc să-și facă o nouă viață dar să și ajute populația sinistrată de pe teritoriul acestei țări. „Am auzit de un palestinian care s-a născut la Damasc și a crescut în România, că în doar câțiva ani a reinventat sistemul de ambulanță. Practic în orice domeniu te implici aici, e ca și cum ai lua-o de la zero, experiența noastră va fi mult apreciată”, a mai spus Simbad.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 septembrie 2015 13:59
Citește mai mult despre: refugiati Siria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult