Li s-a urcat la cap! Pensionarii cer acum bani să circule gratis cu autobuzul sau tramvaiul

Pensionarii nu se mai mulţumesc cu gratuitatea pe mijloacele de transport în comun din Bucureşti, ci au cereri din ce în ce mai mari. Astfel, mulţi au cerut, când s-au prezentat cu talonul de pensie la caseriile RATB să primească şi câte 5 lei de fiecare dată când circulă cu autobuzul.

„Am muncit o viaţă întreagă ca să fiu batjocorit, să fiu plimbat gratis cu autobuzul? Păi ce suntem noi, ultimii oameni? Nu vă uitaţi în jur, noi am construit ţara asta. Avea dreptate Nicu Ceauşescu, nu veţi fi în stare să vopsiţi tot ce a construit tata”, a declarat un pensionar aflat pe ruta Apusului – Casa Presei.

Pensionarii se plâng că pensiile sunt tot mai mici şi nu-şi mai permit să meargă gratis cu autobuzul, mai ales în ore de vârf. „Mi-e atât de foame că abia mă ţin compostator şi abia pot să zic la fiecare trei secunde: Coborâţi? Coborâţi?”, a povestit un domn în etate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 februarie 2014 15:02

Alte articole

Vezi mai mult