Una din cele mai vocale personalități publice din Coaliția pentru Familie, Liana Stanciu, a revenit astăzi cu o declarație și mai surprinzătoare, referitoare la scandalul Hexi Pharma: „Produsele alea nu sunt chiar așa rele, chit că au murit oameni în spitale. Gândiți-vă că mulți dintre ei erau și homosexuali, deci s-au împuținat cumva”.

liana-stanciu.jpg

Stanciu a mai spus că un om credincios, care ține postul, se spovedește de două ori pe zi și face multe rugăciuni nu ar fi ajuns oricum la spital. „Dacă ești homosexual, ateu și, evident, fumezi toată ziua droguri, ești mult mai predispus la boli. Homosexualismul e o boală normală, ca răceala, și se poate vindeca prin rugăciune”, a spus prezentatoarea de radio. 

Aceasta a mai precizat că bunii creștini nu sunt afectați de curățenia în spitale chiar dacă dezinfectanții sunt diluați. „Sfântul Duh nu poate fi diluat cu apă. Acesta te apără de orice infecție intraspitalicească, bine, dacă nu ești satanist sau ateu. Cele mai periculoase sunt, evident, vaccinurile. Dacă nu dai în autism de la ele, sunt șanse mari să ieși homosexual, pentru că au mult plumb și mercur”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 25.05.2016 18:36 Social

National Cinematografic