Liana Stanciu, bătută-n cap: „Produsele Hexi nu sunt chiar rele, că au omorât şi homosexuali”

Una din cele mai vocale personalități publice din Coaliția pentru Familie, Liana Stanciu, a revenit astăzi cu o declarație și mai surprinzătoare, referitoare la scandalul Hexi Pharma: „Produsele alea nu sunt chiar așa rele, chit că au murit oameni în spitale. Gândiți-vă că mulți dintre ei erau și homosexuali, deci s-au împuținat cumva”.

Stanciu a mai spus că un om credincios, care ține postul, se spovedește de două ori pe zi și face multe rugăciuni nu ar fi ajuns oricum la spital. „Dacă ești homosexual, ateu și, evident, fumezi toată ziua droguri, ești mult mai predispus la boli. Homosexualismul e o boală normală, ca răceala, și se poate vindeca prin rugăciune”, a spus prezentatoarea de radio. 

Aceasta a mai precizat că bunii creștini nu sunt afectați de curățenia în spitale chiar dacă dezinfectanții sunt diluați. „Sfântul Duh nu poate fi diluat cu apă. Acesta te apără de orice infecție intraspitalicească, bine, dacă nu ești satanist sau ateu. Cele mai periculoase sunt, evident, vaccinurile. Dacă nu dai în autism de la ele, sunt șanse mari să ieși homosexual, pentru că au mult plumb și mercur”. 

25 mai 2016 16:36
Citește mai mult despre: Hexi Pharma homosexuali Liana Stanciu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult