Libertatea, un tabloid de dimensiuni XXL

Libertatea scrie astăzi despre un american care are penisul atât de mare că nimeni nu vrea să-l angajeze. Practic, merge la o grămadă de interviuri şi o dă în bară mereu. E ciudat totuşi că pune toate eşecurile lui pe seama penisului. Nu ştiu cum să spun, dar dacă ai impresia că din cauza organului nu ai primit un job, în mod clar, vina e de fapt a ta, că nu l-ai ascuns cum trebuie. E ca şi cum ai face mereu pe tine şi ai pune lipsa ta de popularitate pe seama faptului că oamenilor nu le place cum îţi miroase rahatul.

Până la urmă, problema asta nici nu e chiar aşa de importantă. Nu de americanul supradotat voiam să fac mişto, nu mi-aş permite. La altceva voiam să ajung. Redactorul de la Libertatea este, pur şi simplu, din cale-afară de expresiv, reuşeşte să ne arate, să ne sugereze, aş îndrăzni să spun, cât de lung are penisul americanul în cauză. Şi nu oricum, ci cu ajutorul unui ziar. Pentru că, în mod straniu, organul e la fel de lung ca ziarul Libertatea.

Dar să urmărim cu atenţie întregul proces. La început, redactorul e descumpănit. Ţine ziarul în mână şi nu pricepe nimic. Înţeleg că are treij de centimentri lungime, se gândeşte el, dar să fie oare atât de subţire şi de plat? Moment în care, fără să ştie ce-o să iasă, începe să-l ruleze. Să-l facă sul pe lungime. La final, când ziarul ajunge de formă cilindrică, omul este fericit. În sfârşit, poate să şi-l bage într-o grămadă de locuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 ianuarie 2010 08:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult