Liceenii vasluieni sunt atât de mahmuri că nu mai știu dacă au băut pentru c-au luat sau picat Bacul

Confuzie și dureri crunte de cap printre liceenii vasluieni în această dimineață. Cum ieri s-au afișat rezultatele la Bac, aseară absolut toți liceenii au băut cantități impresionante de alcool, pentru a marca astfel momentul. Tinerii vasluieni sunt însă atât de mahmuri, că nu mai știu nici măcar pentru ce-au băut aseară: pentru promovarea Bacului, sau pentru picarea lui.

Există însă și câteva cazuri izolate, generate de infrastructura județului Vaslui. În câteva sate ale județului, elevii s-au îmbătat crunt aseară fără ca măcar să fi aflat rezultatele la Bac înainte. ”Am auzit și noi că s-ar fi afișat rezultatele de ieri, dar noi le primim cu poștalionul, așa că ajung întodeauna doar după câteva zile”, spune un liceean. ”Dar, bineînțeles, asta nu ne-a împiedicat aseară să bem și noi, ca toți ceilalți vasluieni.”

”Nu e ca și cum în județul nostru ai avea foarte multe variante de petrecere a timpului liber”, a adăugat proaspătul absolvent de liceu. ”În Vaslui fie bei până te pui în cap, fie dai cu toporul unui vecin în cap, fie violezi o babă, alte variante nu există. Și, până una alta, băutul e singura activitate legală, care nu te bagă la pârnaie. Deși ai toate șansele ca din cauza alcoolului să le faci pe celelalte două.”

Scris de Calin
13 iulie 2016 07:07
Citește mai mult despre: BAC Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult