După cazul de la Brașov, un nou scandal izbucnește în învățământul preuniversitar. De data aceasta problema este în București, unde fetele care nu trec de nota 8 trebuie să slăbească sau să se transfere la un alt liceu, cu mai multe urâte, până la finalul semestrului.

eleve_sexy_jean_monnet.jpg

„Nu înțeleg de unde acest scandal, am convenit încă de la început cu asociațiile de părinți care au cerut asta. Au zis că dacă tot sunt chemați degeaba la ședințe cu părinții, că bani pot trimite și online, măcar să-și clătească ochii. Noi suntem liceul de elită, avem niște standarde de respectat”, a declarat directoarea liceului, doamna Mioara Papuc, și ea o milfă de cel puțin nota 9.

Elevii sunt și ei împărțiți în privința noului regulament. O asociație de elevi tocilari a protestat vehement, susținând că dacă dispar fetele de 6 sau 7 ei nu mai au nicio șansă să prindă ceva și vor fi nevoiți să dea la Politehnică, pentru că acolo sunt gagici multe. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 04.02.2019 20:17 Social

National Cinematografic