Liderii ISIS fac racolări în Vaslui, după ce-au văzut că vasluienii sunt mult mai înapoiați decât ei

Modul în care femeile sunt tratate în județul Vaslui nu a atras atenția doar justiției și presei din România, ci și liderilor ISIS. Plăcut impresionați de gradul de înapoiere al vasluienilor, liderii ISIS au deschis deja un punct de recrutare în Vaslui, convinși că localnicii se vor plia perfect pe planurile lor.

”Noi tratăm femeia ca-n epoca medievala, dar vasluienii efectiv ne dau clasă”, recunoaște cu sinceritate un lider ISIS. ”Comportamentul vasluienilor ține mai degrabă de omul preistoric și nu e deloc exagerat să spunem că ei au câteva milioane de ani de înapoiere față de noi. Asta îi va face combatanți ISIS perfecți.”

Pe lângă modul abuziv în care tratează femeile, liderii ISIS apreciază la vasluieni și faptul că acesșia se folosesc frecvent de topoare, cuțite sau furci ca să atace alte persoane, îndemânare extrem de apreciată printre teroriști. Singura problemă ar fi pasiunea vasluienilor pentru alcool, însă liderii ISIS sunt dispuși s-o treacă cu vederea atât timp cât asta-i ajută pe vasluieni să fie maibrutali cu femeile și mai sângeroși în lupte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 iulie 2015 12:07

Alte articole

Vezi mai mult