Lingviştii cred că titlurile Sport.ro sunt scrise într-o limbă nouă, înţeleasă doar de cretini

După ce au analizat aproape 10.000 de titluri de pe sport.ro, o echipă de lingvişti de la institutul Iorgu Iordan a ajuns la o concluzie năucitoare. Astfel, se pare că, deşi se aseamănă cu româna, limba în care sunt redactate titlurile şi articolele este una nouă, ce poate fi înţeleasă doar de cretini.

„Abuzul de capitale, propoziţiile fără predicat, culorile diferite, arată că ne aflăm în faţa unui eveniment epocal, naşterea unei limbi noi, care nu are legătură nici cu limba română, nici cu logica. Din calculele noastre, trebuie să ai un IQ destul de redus pentru a înţelege exact ce se spune acolo, ceea ce este cu adevărat revoluţionar. Practic, titlurile alea pot fi înţelese de maimuţe, pisici, câini sau chiar şopârle”, explicat Decebal Popescu, specialist în etnologie.

Conform experţilor, noua limba va cunoaşte o propagare rapidă, întrucât foarte mulţi români sunt cretini. „Deja foarte multe publicaţii folosesc acest nou limbaj. Dacă o ţinem tot aşa, în maxim 30 de ani de zile va fi a doua limbă oficială de stat a României, pe lângă română”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 iulie 2013 12:07

Alte articole

Vezi mai mult