Mii de gunoaie care lasă gunoaie au remarcat că în ultimele zile plajele de pe litoralul românesc s-au umplut de gunoaie, lăsate probabil de gunoailele care au venit înaintea lor. Anul ăsta, ca niciodată, am avut o recoltă bogată și timpurie la gunoaie pe plajă.

gunoi plaja litoral.jpg

„Domnule, cum să zic e și pentru că oamenii sunt nesimțiți și lasă gunoi peste tot. Nu le pasă, zice, lasă că vine altul și adună. Dar nu vine nimeni și adună că s-a furat și la primărie și la Consiliul Județean și toată lumea în țara asta fură și nimeni nu adună gunoaie”, mărturisește David Petrescu, un localnic din Constanța, care a și postat o serie de fotografii cu gunoaie pe rețele de socializare.

O cauză a excesului de gunoaie de pe litoral ar putea fi măsurile de carantină, care nu au permis multor gunoaie să meargă în alte țări și să facă gunoi acolo în timp ce bagă în sacoșă mâncarea de la all inclusive să aibă ce gusta pe plajă. În fiecare an două milioane de gunoaie își petrec vacanțele în afara țării și astfel gunoiul românesc ajunge peste tot în lume. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 16.07.2020 07:42 Social

National Cinematografic