Liviu Dragnea, lăudat de Patriarhul Daniel: „E noul Isus, a înviat morţii şi i-a trimis să voteze”

În prag de Crăciun, când se sărbătoreşte naşterea lui Isus, Patriarhul Daniel a ţinut să-i tempereze pe creştinii ortodocşi, atrăgându-le atenţia că ar trebui să-l celebreze mai degrabă pe Liviu Dragnea, nicidecum pe Isus. Mai ales că, spune Preafericitul Daniel, astfel s-ar sparge monotonia Crăciunului, când an de an se sărbătoreşte naşterea aceluiaşi personaj.

„Despre Isus se ştie doar că l-a înviat pe Lazăr, dar nici asta nu e foarte sigur. Liviu Dragnea, în schimb, a înviat mii de persoane decedate, cărora le-a dat puterea de a merge în secţiile de votare ca să pună ştampila pe candidaţii USL. Acesta este un miracol pe care nu-l poate nega nimeni”, a spus Patriarhul Daniel.

Dar Liviu Dragnea a înfăptuit şi alte miracole, spune Patriarhul. „A înmulţit buletinele de vot din urne, a reuşit să transforme o secretară de 23 de ani în deputat, le-a dat săracilor ulei şi făină, dovezi de netăgăduit ale harului de care se bucură Dragnea Teleormăneanul”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult