Loc de joacă închis de ANPC după ce copiii au reclamat că nu pot accesa Tik Tok

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au închis temporar mai multe locuri de joacă din din Bucureşti pentru mai multe nereguli, printre care lipsa protecţiei pentru anumite echipamente, tobogane crăpate, balansoare instabile, lipsa avertizării faţă de potenţiale pericole. În plus, un loc de joacă a fost închis pentru că nu se putea accesa Tik Tok de pe el și practic era plictiseala de pe lume acolo.

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate sancţiuni în valoare de 12.000 lei. Am încercat și pe datele de mobil, și pe Wi-Fi, a venit și un coleg care a făcut hotspot, nimic, nu te puteai conecta la TikTok de-acolo. Ori e ceva bruiaj în zonă, ori e un vecin care urăște copiii și a tăiat cablul de internet din beci. Vom verifica și vom lua măsurile necesare”, au anunțat inspectorii ANPC.

În perioada în care se vor remedia deficiențele constatate, copii vor fi trimiși la cea mai apropiată instituție de stat unde vor putea sta pe TikTok alături de funcționarii publici și vor putea share-ui toate videourile pe care le găsesc pe grupurile de Whatsapp ale angajaților.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 mai 2024 12:11
Citește mai mult despre: loc de joaca tiktok

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult