Locatarii unui bloc au furat basca administratorului, ca să-și piardă toate puterile

Lovitură de teatru la Asociația de Propritari bloc 24A, unde în urma unei acțiuni subversive un grup de locatari au reușit să-l deposedeze de puteri pe administratorul de asociație. Sub acoperirea nopții, aceștia au coborât în balconul administratorului – care lăsase la rândul lui termopanele deschise ca să nu mai consume aerul condiționat -, au pătruns apoi în locuința acestuia și i-au subtilizat basca.

„Conform legii Asociațiilor de Proprietari, a convențiilor civile de la Geneva care ratifică contractele de asociere și a regulamentului de scară, domnul Zaharia nu mai poate exercita atribuțiunile. Este ca un polițist fără uniformă, actele emise de acesta, cum ar fi întreținerea pe luna aceasta, fiind nule de drept”, a declarat Alin Dobrescu, un locatar de la etajul 2 care a coordonat acțiunea de la miezul nopții.

Locatarii se așteaptă acum la represalii, întrucât administratorul de scară a pornit o anchetă personală să afle în ce apartament i-a fost ascunsă basca. Acesta s-a închis în casierie și susține că va verifica toate camerele de pe casa scării și de pe bloc, secundă cu secundă până va identifica făptașul. „Vă dublez fondul de rulment, trădătorilor”, s-a auzit din spatele ușii zăvorâte.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 iulie 2019 12:07
Citește mai mult despre: administrator

Alte articole

Vezi mai mult