Locuitorii din Comarnic anunţă c-au distrus cu rachete convoiul de pe Valea Prahovei

Garda Națională din Comarnic anunță distrugerea unui convoi care se îndrepta dinspre București spre micuța localitate montană. Din primele minute după ce convoiul a fost reperat de plutonul de cercetași din Ploiești, primăria din Comarnic a început să le distribuie arme civililor, ca să se apere de sutele de mii de bombardieri.

”După cum mergeau cu mașinile, nu puteau avea decât intenții ostile. Am decis să-i distrugem, ca să ne salvăm orașul și economia”, explică primarul. El susține că au existat precedente în care bucureșteni din convoi ar fi devastat toaletele restaurantelor și au speriat femeile și copiii cu manelele date la maxim în mașini.

”Să știți că nu ne convine să adunăm cu lopata chiștoacele lăsate de ăștia care stau în coadă cu orele prin orașul nostru în fiecare weekend”, argumentează primarul. Cei din Comarnic au primit ajutor și din partea altor localități, locuitorii înțelegând că dacă a căzut Comarnicul va cădea toată Valea Prahovei și meltenii vor ajunge iar pe pârtii, unde trag cu orele de un vin fiert și lasă în urmă gunoi și aceeași sărăcie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 martie 2022 07:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult