Locuitorii din Drumul Taberei nu mai vor metrou: Până ajunge la noi, abonamentul va fi 2000 de lei!

Ce până de curând părea un vis frumos, acum ar putea fi un blestem pentru locuitorii din cartierul bucureștean Drumul Taberei. Anunțatele scumpiri ale abonamentului la metrou i-au îngrijorat pe localnici, care sunt acum tot mai tentați să se mute de acolo sau să ceară oprirea construcției metroului.

„Din estimările mele, iar eu sunt economist și șef de scară, până e metroul gata, la ritmul în care se fac scumpirile, abonamentul pe o lună va ajunge 2000 de lei. Nu știm dacă rentează, în condițiile în care cu autobuzul poți să mergi gratis dacă ești pensionar sau nu ai portofel la tine”, a explicat Ion Decebal, un locuitor al cartierului.

Previziunile specialiștilor din Drumul Taberei arată că doar locuitorii cu bani își vor mai permite, în viitor, să meargă cu metroul. „Îți iei o cartelă de 7 zile, cu doar 1000 de lei, și te plimbi cât vrei tu, tot Bucureștiul. Dar numai cât ești în concediu, să te plimbi atât de mult cât să renteze toată afacerea asta”, a spus un locuitor.

(dupa o idee a lui Radu)

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
26 martie 2015 15:03

Alte articole

Vezi mai mult