Nu toţi românii sunt terifiaţi de coronavirus, însă în anumite regiuni chiar domneşte panica. Mii de locuitori din Strehaia nu mai dorm noaptea, speriaţi că autorităţile i-ar putea obliga să stea închişi în casă, ca nişte cai.

calincasacoronavirus.jpg

"Am venit acum câteva zile din Italia. Acum ce să fac. Să stau două săptămâni în casă? Dar ce-s eu, armăsarul Ducipal? De când ne ştim noi, din moşi-strămoşi, în casă stau caii şi cel mult găinile. Mai bine fug în pădure decât să mă bage ăştia în 'sufragerie' sau în 'dormitor' ca pe un animal de povară", se plânge Faraon zis Costică, lider de opinie din Strehaia.

Alţi strehăieni sunt însă chiar fericiţi să afle şi ei pe propria piele cum trăiesc caii la care ţin atât de mult. "Nu e atât de rău. Al meu are şi Playstation", recunoaşte Haralambie, comerciant de metale.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Monday, 16.03.2020 07:59 Social

National Cinematografic