Vrei să faci bani frumoşi într-un mediu tânăr şi dinamic, cu serioase posibilităţi de avansare? Ai un acordeon? Eşti pe cale să devii propriul tău şef. Lasă grijile biroului şi îmbrăţişează aventura, devenind acordeonist pe străzile capitalei Imperiului Britanic!acordeonist_londra.jpg

Condiţii: Seriozitate, repertoriu variat, disponibilitate program flexibil. Probă eliminatorie: Dansul pinguinului. Cunoaşterea unor fraze cheie în spaniolă sau franceză, precum "Por favor, tengo hambre", sau "Je suis pauvre, cinq enfants a la maison, monsieur, meur de faim" constituie un avantaj. Candidatul ideal trebuie să posede un spirit de competiţie şi să fie dispus să facă ore suplimentare, în aer liber. Salariu: substanţial.

CV-urile pot fi depuse la adresa de mail bahtalo_praleo@yahoo.com, cu subiectul Angajare Schema Anglia Banu Gros până la sfârşitul lunii. Se asigură cazare în funcţie de ce locuinţe goale sunt găsite la faţa locului şi de cât de atent e proprietarul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 04.06.2015 15:26 Social

National Cinematografic