Loteria Română ar putea fi salvată dacă oamenii ar juca mai multe variante necâștigătoare

Directorul Loteriei Române a explicat public motivele pentru care instituția pe care o conduce a ajuns să aibă dificultăți financiare de neimaginat. „Adevărul e că se câștigă prea ușor la Loto”, spune domnia sa. „Am avut așa un management prost că oricine cumpără astăzi un bilet la Loto are șansa să câștige o importantă sumă de bani nemunciți!

Mai grav, mulți dintre cei care joacă la 6 din 49 aleg doar variantele câștigătoare, ignorându-le total pe cele necâștigătoare, deși astea ne-ar aduce nouă bani. Și apoi, când ce se face extragerea, noi suntem nevoiți să le dăm aceste premii foarte mari, pe care ei nu le mai aduc niciodată înapoi.”

Ca soluție la această problemă, directorul Loteriei crede că împreună putem pune pe picioare Sfânta instituție a jocurilor de noroc din România, de dragul copiilor noștri: „Dați-mi ocazia să anunț măcar o dată numerele necâștigătoare la extragerea Loto 5 din 40, sau măcar numele marelui necâștigător la Super Noroc. Și dacă totuși cineva câștigă, să nu-l lăsăm să plece acasă cu banii până nu-i propunem să mai încerce o dată: Frate, nu vrei tu să facem două din trei? Hai frățică, totul sau nimic!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 iulie 2012 10:07

Alte articole

Vezi mai mult