Chiar când credeau că scenariștii Game of Thones nu mai au nimic cu ce să-i surprindă, ultimul episod din îndrăgitul serial pregătește o lovitură de teatru nemaivăzută. Don Leôncio Corea de Almeida, despre care se credea că murise în incendiul/măcelul din sezonul 4 episodul 6, are o revenire de senzație. Pe fața i se văd cicatricile războiului și un foc lăuntric, care-l arde din interior perpelindu-i inima și pârjolindu-i sufletul. 

don leoncio game of thrones.jpg

Sansa Stark sare în brațele sale, căutând adăpost la pieptul său viril, dar Leôncio nu are ochi decât pentru Esmeralda, fiica Paulinei, care a fugit cu Petyr Baelish într-un castel din nordul Westerosului. Tyrion, misterios ca întodeauna, îi toarnă vorbe mieroase și otravă în urechi lui Leôncio, care acum e convins că Esmeralda are o relație, nu doar cu Baelish ci și cu cumnatul acestuia, verișorul lui Valerio, Raul Gonzalez Alfonso de Madagascar Lannister.

Acesta pleacă într-un suflet spre castelul Esmeraldei dar aceasta leșină la vederea lui. „Que ora es!”, strigă îndurerat Leôncio înainte de a se năpusti într-o bătălie cu spada împotriva lui Olewyn, paznicul ursuz pe care Valerio Baratheon îl lăsase peste noapte în timp ce el se dusese să o consoleze pe Paulina. Episodul de încheie cu revelația că Paulina are o soră geamănă de care nu știa care, mai mult, este și rea și vie și a fost crescută în secret de casa Martell.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 17.05.2016 16:57 Social

National Cinematografic