Chiar când credeau că scenariștii Game of Thones nu mai au nimic cu ce să-i surprindă, ultimul episod din îndrăgitul serial pregătește o lovitură de teatru nemaivăzută. Don Leôncio Corea de Almeida, despre care se credea că murise în incendiul/măcelul din sezonul 4 episodul 6, are o revenire de senzație. Pe fața i se văd cicatricile războiului și un foc lăuntric, care-l arde din interior perpelindu-i inima și pârjolindu-i sufletul. 

don leoncio game of thrones.jpg

Sansa Stark sare în brațele sale, căutând adăpost la pieptul său viril, dar Leôncio nu are ochi decât pentru Esmeralda, fiica Paulinei, care a fugit cu Petyr Baelish într-un castel din nordul Westerosului. Tyrion, misterios ca întodeauna, îi toarnă vorbe mieroase și otravă în urechi lui Leôncio, care acum e convins că Esmeralda are o relație, nu doar cu Baelish ci și cu cumnatul acestuia, verișorul lui Valerio, Raul Gonzalez Alfonso de Madagascar Lannister.

Acesta pleacă într-un suflet spre castelul Esmeraldei dar aceasta leșină la vederea lui. „Que ora es!”, strigă îndurerat Leôncio înainte de a se năpusti într-o bătălie cu spada împotriva lui Olewyn, paznicul ursuz pe care Valerio Baratheon îl lăsase peste noapte în timp ce el se dusese să o consoleze pe Paulina. Episodul de încheie cu revelația că Paulina are o soră geamănă de care nu știa care, mai mult, este și rea și vie și a fost crescută în secret de casa Martell.

Scris de Eftimie | Tuesday, 17.05.2016 14:57 Social

National Cinematografic