Lovitură grea pentru divinitate! Barnevernet i-a luat copilul lui Dumnezeu, pentru rele tratamente

Nimeni, nici măcar Dumnezeu, nu mișcă în fața Barnevernet, direcția pentru protecția copilului din Norvegia. Celebra divinitate tocmai a fost înștiințată de norvegieni că singurul său fiu, Iisus, va fi preluat de autorități și îi va fi căutată o nouă familie.

”Dumnezeu spune că el este prezent peste tot, deci inclusiv în Norvegia, așa că el intră sub jurisdicția Barnevernet”, spune inspectorul care se ocupă de caz. ”Iar modul barbar în care și-a tratat copilul, trimițându-l de bunăvoie ca să fie crucificat, nu lasă loc de interpretări: un astfel de tată nu merită să își crească propriul fiu.”

Cei de la Barnevernet spun că vor preda cazul mai departe poliției, pentru că Dumnezeu n-ar trebui doar lăsat fără copil, ci și condamnat pentru modul inimaginabil în care și-a tratat unicul fiu.

În apărarea sa, Dumnezeu invocă stresul din perioada respectivă și faptul că societatea arăta cu totul diferit acum 2000 de ani. ”Ceea ce acum e considerat abuz, pe vremea aia era o educație banală. E posibil totuși să fi exagerat puțin, dar să rămân din cauza asta fără fiul meu, asta e deja prea mult”, crede celebra divinitate.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
20 martie 2016 00:10
Citește mai mult despre: Barnevernet dumnezeu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult