Lovitură grea pentru români! WizzAir interzice sacoşa de rafie pe toate zborurile

Sute de zboruri anulate, rezervări pierdute, scandaluri şi nervi la toate ghişeele WizzAir din Europa. Mii de români acuză compania de discriminare făţişă contra românilor, după ce a interzis sacoşa de rafie la bordul avioanelor.

“Eram cu toată familia la Otopeni, plecam acasă în Valencia şi ne-au întors, că aveam sacoşe de rafie. Nu ne-au permis să le băgăm nici măcar la cală. Măcar să ne permită cu o taxă. Nu înţelegem ce ar trebui să facem. În ce să ne punem lucrurile? Încă nu a fost inventată valiza în care să încapă toate lucrurile de care are nevoie un român. Unde să pun slănina, borcanele de zacuscă, sau sticlele de bulion?”, declară în lacrimi Mioara Papuc, româncă supărată că a pierdut un zbor din cauza noilor reguli.

Reprezentanţii companiei spun că au fost nevoiţi să interzică sacoşele de rafie din raţiuni de securitate: „Sacoşa de rafie e o ţesătură atât de rezistentă, că nu poate fi scanată cu raze X. În ea s-ar putea ascunde o damigeană cu must, care dacă explodează, ar distruge avionul”, declară Victor R, reprezentant Wizz.

Scris de Ionut
22 iulie 2014 15:07
Citește mai mult despre: bagaj rafie vacante wizz

Alte articole

Vezi mai mult