Lovitură pe piaţa transferurilor: Doi deţinuţi extrem de periculoşi, transferaţi la Jilava

Penitenciarul Jilava a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, după ce a reuşit să transfere doi dintre cei mai periculoşi deţinuţi din România, ambii cu o vastă experienţă internaţională.

Cei doi deţinuţi au fost prezentaţi oficial azi, în cadrul unei conferinţe de presă ţinută la sediul închisorii. Directorul de la Jilava le-a înmânat personal celor doi echipamentul de zeghe pe care îl vor purta de acum încolo. Deşi presa a vehiculat sume ameţitoare implicate în transferul celor doi deţinuţi, ele nu au fost făcute publice în cadrul conferinţei de presă.

„Vin la Jilava să fac treabă. Ştiu că Jilava este o închisoare cu renume, dar nu mi-e frică de nimeni. Să bat alţi deţinuţi cu bestialitate este ceea ce ştiu să fac cel mai bine şi exact asta voi face şi aici. Directorul închisorii nu va regreta transferul meu, îl asigur de întregul meu profesionalism”, a declarat unul dintre deţinuţii transferaţi.

„Prea multe nu vreau să vă spun, pentru că eu sunt adeptul faptelor. Cei de la infirmeria închisorii vor avea mult de muncă din cauza mea, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Daţi-mi câteva zile şi faptele mele vor vorbi de la sine”, l-a completat celălalt deţinut.

La finalul conferinţei de presă, cele două achiziţii ale penitenciarului Jilava au dat o probă a talentului lor în curtea închisorii, unde au bătut cu bestialitate mai mulţi deţinuţi. Vizibil mulţumit de ceea ce au arătat cei doi deţinuţi, directorul închisorii s-a lăudat presei că în maxim câteva luni Jilava va deveni cea mai periculoasă închisoare din România.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 octombrie 2010 15:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult