Low cost în Mamaia. Cu doar 500 lei/noapte dormi în mașină în parcarea hotelului

Nu toate lucrurile din Mamaia sunt excepțional de scumpe. Pentru amărășteni există și oferte low-cost ca să se bucure și ei de mare dacă au făcut circ să nu se vaccineze și nu pot să meargă la greci. Astfel, pentru doar 500 de lei numeroase hoteluri te lasă să te cazezi în parcare și să dormi în mașină.

„Este foarte ieftin și convenabil. Când dorm în mașină pot să-mi dau manelele cât de tare dacă țin geamurile închise, că nu mă sună recepționera la hotel. Putem și fuma, sigur, nu exagerat, că sunt copiii în spate, iar dimineața am parte de un mic dejun destul de consistent când merg la McDrive în Constanța”, spune Robert Acrișor, unul din gospodarii care a ales această ofertă turistică.

Nu e singurul român care nu se plânge de condițiile din stațiune, ba, dimpotrivă, se bucură de mare, plajă și covorul de semințe de sub șezlong. „Dacă vii cu pateuri de-acasă, o oală mare în care să-ți fierbi porumbul și un șezlong, sejurul devine rezonabil la preț”, povestește și Marcel Constantin din comuna Dumbrăvești, județul Ialomița.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 august 2021 08:48
Citește mai mult despre: mamaia oferta turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult