Lucru românesc! Factura pentru autostrada Bucureşti-Braşov e deja mai lungă decât va fi autostrada

“Risipă la CNADNR? Cine ar fi crezut?!” Astfel a reacţionat o bună parte din opinia publică după recenta dezvăluire că factura pentru autostrada Bucureşti-Braşov a ajuns deja mai lungă decât va fi autostrada în sine.

Potrivit lui Decebal Popescu, angajatul care a scos factura la imprimantă, lista cheltuielilor de până acum are 174 km, cu exact 1 km mai mult decât lungimea proiectată a carosabilului.

“Sigur, lucrurile nu sunt atât de simple”, explică Popescu. “Am pus la socoteală costurile studiului de fezabilitate, cheltuielile cu şpaga, patruzeci de tipuri de asfalt pentru cârpeală, un parc de distracţii în curtea domnului director, bacşiş pentru toţi chelnerii care ne-au văzut împărţind şpaga, donaţii pentru bisericile de pe traseul autostrăzii, alimentat conturi Elveţia, alimentat conturi Insulele Cayman…”

“În final, am printat factura totală cu font de 12. Dacă o scoteam cu 10, factura nu ajungea până mai departe de Buşteni, deci situaţia nu e chiar atât de gravă”, adaugă angajatul CNADNR. „În plus, făcută sul, încape într-un camion!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 septembrie 2015 12:30
Citește mai mult despre: autostrada Brasov Bucuresti cheltuieli cnadnr spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult