Lufthansa înlocuiește formula „Doamnelor şi domnilor” cu „Amețitelor și fătălăilor”

Reformă amplă la compania aeriană Lufthansa, care înlocuiește formula clasică ”Doamnelor și domnilor” cu modernul ”Amețitelor și fătălăilor”. Însoțitorii de zbor se vor adresa pasgerilor cu noile apelative începând de săptămâna aceasta, pentru că au fost deja instruiți temeinic, adică au fost puși să se uite la 3 ore de Dana Budeanu.

”Bine ai venit la bord, amețito! Mai dorești o pungă de alune, fătălăule?” – acestea vor deveni în curând formule clasice de adresare la Lufthansa. Se așteaptă ca și alte companii aeriene să adopte noul vocabular, cu excepția Blue Air, unde personalul de bord probabil va continua să se adreseze cu: ”La locurile voastre, balaurilor! Începem imediat servirea lăturilor!”.

Nu doar însoțitorii de zbor urmează să-și adapteze apelativele. Piloții și copiloții de la Lufthansa trec și ei la stilul Danei Budeanu: ”Vă vorbește mafiotul de căpitan. Zburăm la o altitudine de 11.000 metri și vom întâmpina niște turbulențe, deci puneți-vă centurile. Fătălăii sunt rugați să-și pună și o pereche de șosete, să nu răcească în cazul improbabil al depresurizării cabinei”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 iulie 2021 14:42
Citește mai mult despre: amețite dana budeanu fătălăi Lufthansa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult