Nelipsit de mii de ani de pe rafturile bibliotecilor din întreaga lume, îndrăgitul autor de ficţiune Dumnezeu revine curând cu un nou bestseller!

triblia_bestseller.jpg
Deşi data lansării nu a fost încă dezvăluită, milioane de fani aşteaptă Triblia cu sufletul la gură, dornici să afle care va fi, de data asta, poporul ales. Deşi Dumnezeu nu a confirmat zvonul, câţiva apropiaţi spun că onoarea ar putea reveni paraguayenilor sau chiar albanezilor.

Triblia, spune impresarul lui Dumnezeu, e o continuare a întâmplărilor din celebra Biblie, urmărindu-l pe Iisus într-o serie de noi aventuri. “De-a lungul a trei testamente pline de acţiune, Iisus şi prietenii săi vor face o sumedenie de minuni. Se vor întâlni cu personaje iubite din cărţile anterioare, precum Moise, proorocul Elisei, teribilul Leviatan sau curva Babilonului, dar şi cu figuri noi: Jon Snow, Marele Melc, clarvăzătorul Vlăduţ din Olăneşti sau Huhulam, rinocerul cu şapte picioare.”

De-a lungul anilor, cariera literară a lui Dumnezeu a fost subiect de controversă. Într-un interviu recent, acesta a explicat: “Ca şi alţi autori înaintea mea - mă gândesc, de pildă, la Eugen Barbu -, am fost acuzat că nu mi-aş fi scris eu cărţile, ci aş fi tocmit nişte evrei. Să fim serioşi. Cine sunt eu, Mihaela Rădulescu?”

Prefaţa Tribliei va fi semnată de un vechi prieten al lui Dumnezeu, Allah: “Ne cunoaştem de atâţia ani, iar stilul nostru se aseamănă atât de mult încât unii cititori cred că suntem una şi acelaşi persoană”, mărturiseşte Dumnezeu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 13.07.2014 15:40 Social

National Cinematografic