Lumini misterioase la fereastra unui apartament debranşat de la reţeaua electrică

Locuitorii cartierului Balta Albă susţin că au văzut lumini misterioase la fereastra unui apartament de pe strada Postăvarului. Ei nu îşi explică natura luminii din casă, întrucît proprietarii – soţii Marinescu – au fost de mult timp debranşaţi de la reţeaua electrică.

Oamenii din ştiinţă spun că fizica modernă nu poate explica acest fenomen. Într-un apartament debranşat nu se poate aprinde lumina la fel ca în casele ai căror proprietari plătesc la timp factura ENEL.

Carl Otto von Fritz, fizician: “Sute de ani de experimente şi calcule ne-au arătat că aşa ceva este imposibil. Legile imuabile ale naturii n-o permit, fenomenul contrazice flagrant principiile de bază ale fizicii newtoniene. Doar filosofii antici mai credeau că poţi să nu plăteşti lumina, dar să mai ai curent.”

Specialiştii români cred că misterioasele lumini sunt de natură extraterestră. Ele ar proveni de la o familie de extratereştrii care şi-a achitat cu multă conştiinciozitate facturile ENEL şi care i-a lăsat pe Marineşti să-şi tragă un prelungitor pentru veioză până în apartamentul lor.

Câţiva excentrici spun că lumina provine de la un generator pe motorină, însă nimeni nu-l poate bănui de asta pe domnul Marinescu, care nu ştie nici măcar să schimbe un bec.

Arhimede Neamţu, preşedintele asociaţiei de locatari: “Ipoteza este fantezistă, doar un nebun poate să se gândească la asta. Auzi la ei, domnul Marinescu să folosească un generator pe motorină, când săracul abia ştie să bage cheia în uşă. Păi e de domeniul sefeului… Cine are teorii din astea să se ducă la OTV şi să ne mai lase pe noi”.

Scris de TNR
26 noiembrie 2010 14:11

Alte articole

Vezi mai mult