Luminile de Crăciun din Bucureşti vor fi stinse, că se vede prea bine jegul şi se sperie turiştii

La nici o săptămână de la aprinderea luminiţelor festive din Capitală, Primăria Bucureşti a decis să le stingă pe timpul nopţii. Din cauza luminii, jegul înfiorător din Bucureşti devine extrem de vizibil, spre oroarea turiștilor, care părăsesc imediat centrul orașului.

”Cum s-au aprins luminițele, am început să vedem homeleși, cerșetorii de la gurile de metrou, țiganii care vând flori, dar mai ales ecrocii de pe panourile electorale. E insuportabil”, explică un turist, în drum spre aeroport. Mai rău, începuseră să se vadă și câinii vagabonzi, care s-au întors în oraș, probabil atrași de mirosul de hoit din autobuzele Capitalei.

Deși s-ar crede că lipsa luminilor înseamnă mai puțină electricitate consumată, economia făcută cu stingerea luminilor e nesemnificativă, pentru că Bucureștiul are un primar de la PSD, deci banii oricum se fură.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
5 decembrie 2016 19:12

Alte articole

Vezi mai mult