Lupte dure între două secţii de poliţie rivale din Capitală

Violenţe fără precedent în zona bulevardului Camil Ressu. Poliţiştii de la două secţii rivale s-au luat la bătaie în plină stradă, după ce au băut prea multe pahare de ayran la shaormeria Dristor. Înarmaţi cu pulane şi pistoale Carpaţi, agenţii au transformat zona într-un adevărat câmp de luptă.

Totul a pornit de la agentul principal Vasile Geamănu, zis Robocop, de la Secţia 13, de pe Macaralei.  El s-a îmbrâncit la coadă la shaorma cu un agent de la Secţia 25, care şi-a chemat în ajutor toţi poliţiştii care în momentul acela erau pe teren. În mai puţin de o jumătate de oră, zeci de maşini de poliţie au sosit la locul scandalului, pline cu smardoi în uniformă. În bătaie a fost implicat, se pare, şi liderul Secţiei 24, chestorul Ion Trânculescu, zis Oase.

În cele din urmă, conflictul a fost aplanat de interlopii din clanul Chira, pe al cărui teritoriu s-a produs bătaia. Iată ce ne-a declarat purtătorul de cuvânt al clanului interlop:

„Am reţinut mai mulţi agenţi de poliţie, pe numele cărora am întocmit acte false, ca să-şi ia cu ele băieţii noştri credite de la bancă.  Se pare că a fost vorba de o reglare de conturi, pentru că între cele două secţii de poliţie e un conflict mai vechi. Sperăm să nu se mai repete. Ca să asigurăm liniştea, am decis ca prin cartier să patruleze în permanenţă un echipaj de ţigani graşi, care scuipă seminţe şi se iau de lume pe stradă.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
24 august 2011 15:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult