Lupte grele în Estul Ucrainei. Separatiştii dau Dislike la statusurile lui Mîndruţă

Războiul se aropie! În Ucraina, separatiştii au luat în colimator România, cu care se luptă deja în mod deschis. Pe lângă muniţie şi curaj, separatiştii trebuie să fie pregătiţi şi în războiul informatic, pentru a contracara atacurile cibernetice lansate de Lucian Mîndruţă pe Facebook. Mîndruţă spune că e pregătit pentru un război de durată şi nu va cruţa niciun simpatizant al ruşilor.

“Propaganda lui ne face mult rău. Cu rachetele de la Deveselu mai e cum mai e, dar cu atacurile astea ale lui Mîndruţă România chiar depăşeşte orice uzanţe diplomatice. Sunt zile în care ne distruge şi câte o divizie de tancuri cu un status bine plasat”, explică Evgheni Pogodîi, militant separatist.

“Noaptea ne adăpostim în buncăre, altfel nu putem supravieţui statusurilor lui Mîndruţă. Cineva trebuie să fie permanent de pază. Cum bagă statusul, se zguduie toată Ucraina şi intervenim cât de repede putem, dar cu toate astea victimele sunt numeroase. E greu. Dacă n-ar fi Mîndruţă, am fi înaintat mult mai mult, acum eram deja în Ungaria!”, a mai declarat separatistul Evgheni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
17 aprilie 2015 13:04

Alte articole

Vezi mai mult