Lupte ilegale de cocoși într-o groapă în asfalt din centrul Capitalei!

Descindere în această dimineață într-una din gropile în asfalt din centrul Bucureștiului, unde o bandă de infractori pusese la cale lupte ilegale de cocoși. Indivizii certați cu legea, dar pasionați de acest sport, făceau pariuri și consumau băuturi alcoolice, crezând că nu-i vede nimeni în impresionantul crater.

Poliția a fost sesizată după ce clanul de interlopi din groapă a luat la bătaie un șofer care a căzut cu mașina înăuntru. Interlopii erau furioși că șoferul le-a ucis un cocoș și altuia i-a rupt pintenul. Intervenția polițiștilor a fost dificilă, ei au fost nevoiți să coboare cu coardă de alpinism, în rapel, în groapa de peste 8 metri adâncime.

”Hai, Manuel! Fă-l praf, Pollo Hermano!”, asta se auzea din craterul aflat în Sectorul 1, chiar în timpul intervenției, potrivit unuia din polițiști. Infractorii au fost luați ca din oală, mai ales că se aflau într-un fel de căldare cu pietriș pe jos, apărută după ploile recente.

Arestările s-au făcut în uralele locuitorilor din zonă, care se săturaseră de mizerie, zgomot și mai ales de atmosfera de favelă din groapa în asfalt: ”Locuiesc lângă groapa asta din 1973 și niciodată nu a fost atât de urâtă situația aici. E bine că s-a făcut ceva”, a declarat un bărbat din zonă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 mai 2021 10:31
Citește mai mult despre: asfalt București cocoși groapă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult