Luptele între avioane vor fi interzise de Asociaţia pentru Drepturile Avioanelor

Mai multe asociaţii de protecţia avioanelor vor să interzică luptele între avioane, pe care le consideră barbare şi inumane. Avioanele sunt puse să se lupte până când unul dintre ele este pus la pământ de către celălalt. De multe ori pilotul care pierde lupta îşi abandonează avionul, se catapultează imediat şi nu se mai interesează de soarta avionului rănit.

Aceste lupte între avioane sunt organizate pe maidane sau chiar în spatele blocului, acolo unde se joacă copiii. Piloţii demenţi îşi asmut avioanele unul împotriva celuilalt, care apoi se încaieră pe viaţă şi pe moarte. Uneori hărmălaia este atât de mare încât atrage atenţia vecinilor, care aruncă cu apă pe ei ca să-i despartă.

Deşi luptele între avioane sunt ilegale în mai multe ţări, totuşi fenomenul ia amploare. Piloţii teribilişti îşi iau avioane puternice pe care le transformă în adevărate maşini de ucis. Avioanele de luptă nu se dau la om, însă cum au văzut un alt avion pe stradă vor să se ia la bătaie cu el.

Poliţia a confiscat sute de avioane folosite la luptă şi acum derulează un program de reabilitare a acestora. Printr-un instructaj special, avioanele de luptă sunt transformate în avioane pentru vânătoare sau în avioane utilitare, cum sunt cele destinate orbilor. După reabilitare, aceste avioane sunt date spre adopţie unor familii iubitoare de avioane.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 noiembrie 2011 16:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult